Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisteriseloste ja tietosuoja 1.10.2023

​Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tästä tietosuojaselosteesta voit lukea, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi tuotteita tai palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta ja minkälaisiin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi. Käyttämällä palvelua, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa "käyttäjällä" tarkoitamme verkkosivustolla käyviä henkilöitä ja yrityksen asiakkaita. Pidätämme oikeudet tietosuojaselosteen muutoksiin, joten se kannattaa tarkistaa säännöllisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Northern Sledparts Oy

Y-tunnus: 3389578-7

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Markus Roukala

markusroukala@northernsledpars.com

3. Rekisterin nimi

​Northern Sledparts asiakasrekisteri

4. Rekisteriin liittyvät sivustot

www.northernsledparts.com

www.northernsledparts.fi​

5. Käyttötarkoitus

​Käytämme tietoja asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, tilausten käsittelyyn ja sähköiseen markkinointiin käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, tuotteiden ja palveluiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä ja yrityksen asiakkaista.

​Asiakasrekisteri sisältää asiakkaan nimen, sähköpostin, puhelinnumeron, osoitteen ja tilaustiedot.

​Asiakasrekisteri uutiskirjeen tilaajista sisältää asiakkaan nimen ja sähköpostin.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen tekemisen, tarjouspyynnön, yhteydenoton tai erillisen kirjallisen suostumuksen yhteydessä. ​

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Luovutamme joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille tilausten toimitusten velvollisuuksien täyttämiseksi. Näitä ovat logistiikkakumppanit, maksunvälittäjäkumppanit, laskuoperaattorit ja tuotteen toimittajat kun kyse on suoratoimituksesta. 

9. Yksityisyys ja tietosuoja

www.northernsledparts.com ja www.norhernsledparts.fi asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

​10. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

​Tietoja ei luovuteta tai siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

​11. Tarkastusoikeus

​Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnöt osoitetaan Markus Roukalalle sähköpostitse, yhteystiedot löytyvät ylhäältä. Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta.

12. Oikeus tietojen korjaamiseen

Omia tietoja voi korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse. Rekisterinpitäjä tekee toteuttaa muutokset.

13. Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

14. Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

15. Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

​16. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

​Rekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

17. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa tai lainsäädäntö sitä vaatii.

    ​18. Evästeet

    ​Käytämme sivustolla evästeitä (Cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Yritys kerää tietoja Northernsledparts -sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen ja mainosten kohdentamiseen. Voit poistaa eväste-toiminnon käytöstäsi selaimesi asetuksista. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.

    Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

    ​Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 1.10.2023

    Suosituimmat haut

    Ostoskorisi on tyhjä

    Toimitusehdot

    Nämä toimitusehdot ovat voimassa 12.7.2023 alkaen.

    Verkkokauppa

    Northern Sledparts, Markus Roukala, markusroukala@northernsledparts.com, 04578326628 .

    Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Huomioithan että uudet varaosat sisältävät arvonlisäveron 24% ja purkuosat myydään marginaaliverotusta käyttäen.

    Tilaaminen

    Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

    Hinta

    Tuotteen kauppahinta on tilauksen tekohetkellä www.northernsledparts.fi sivustolla oleva hinta tilattavalle varaosalle, mikäli muuta ei erikseen sovita. Huomioithan että uudet varaosat sisältävät arvonlisäveron 24% ja purkuosat myydään marginaaliverotusta käyttäen, joten käytettyjen varaosien kauppahinta ei sisällä ALV-verovelvolliselle vähennettävää veroa. Jos tuote sisältää arvolisäveron 24% näkyy se ostoskorissa ennen tilauksen vahvistamista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

    Maksaminen ja maksutavat

    Klarna Checkout

    Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

    Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Northern Sledpartsin yleiset ehdot.

    Paytrail

    Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

    Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

    Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

    Pankkimaksut

    Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

    Luottokorttimaksut

    Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

    Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

    Mobiilimaksutavat

    Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

    Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

    Pivo

    Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla:
    Pivon käyttöehdot

    MobilePay

    Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla:

    MobilePayn ehdot

    Siirto

    Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

    OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)

    Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

    Apple Pay

    Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla:
    Apple Payn käyttöehdot

    Lasku- ja osamaksupalvelut

    Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

    Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

    Walley

    Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
    Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
    Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
    Lue lisää: walley.fi

    Jousto

    Jousto-tuoteseloste (.pdf)
    Lue lisää: jousto.com

    OP Lasku

    OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
    OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
    Lue lisää: op.fi

    AfterPay

    Lue lisää: afterpay.fi

    Tilaus- ja maksuvahvistus

    Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

    Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

    Northern Sledparts, Markus Roukala markusroukala@northernsledparts.com

    Toimitustavat ja -kulut

    Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

    Toimitusaika

    Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

    Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

    Uusien varaosien palautusehdot

    Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, avaamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita. Sähkö- ja viritysosilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta. Asiakas vastaa ensisijaisesti vaihdosta ja palautuksesta aiheutuneista kuluista, kuten toimitusmaksuista.

    Pakkaa tuote ja kaikki siihen kuuluvat osat huolellisesti. Mieluiten sitä pakkausta, jossa tuote on sinulle toimitettu. Asiakas vastaa palautettavan tuotteen vahingoittumisesta, jos tuotetta ei ole pakattu asianmukaisesti.

    Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
    • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä pankkitilinumerosi IBAN-muodossa
    • palautuksen syy (vapaaehtoinen)
    • kopio Northern Sledpartsin tilausvahvistuksesta/laskusta

    Jos haluat vaihtaa tuotteen, lisää myös uuden vaihdettavan tuotteen nimi ja tuotenumero. Tuotteen vaihdosta olemme sinuun yhteydessä.

    Palautusosoite:
    Northern Sledparts Oy, Kokkolantie 1425, 85180 Rahja.

    puh. 04578326628

    Sähköposti: markusroukala@northernsledparts.com

    Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. 14 vrk lasketaan siitä päivästä, kun tilaus saapuu asiakkaalle.

    Purkuosien palautusehdot

    ​Käytetyillä varaosilla on 14 vuorokauden palautusaika. Palautusaika ei koske käytettyjä sähkö-osia. Emme myönnä käytetyille osille takuuta, mutta noudatamme kuluttajansuojan virhevastuuta.

    Kun palautat tuotteen, sen on oltava samassa kunnossa kuin tuote oli saapuessaan sinulle pakkaus ja dokumentit mukaanlukien. Asiakas vastaa ensisijaisesti vaihdosta ja palautuksesta aiheutuneista kuluista, kuten toimitusmaksuista. jonka hyvitämme mikäli tuote on virheellinen. Sinun on oltava meihin yhteydessä ennen palautusta. Emme lunasta jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia.

    ​Käytetyt varaosat myydään sellaisina kuin ne ovat myyntihetkellä. Lupaamme käytettyjen varaosien sopivan vain siihen moottorikelkka-malliin, josta ne on purettu myyntiin. Käytetyt varaosat eivät pääsääntöisesti ole uudenveroisia ja niissä voi ilmetä iän tuomaa kulumista. Mahdolliset puutteet on huomioitu varaosan hinnoittelussa. Mikäli epäilet käytetyn varaosan kuntoa, voit aina kysyä lisäinformaatiota tuotteesta ottamalla yhteyttä. Laitamme mielellämme tuotteista lisää kuvia ja lisätietoa. Pyrimme tarkistamaan kaikkien varaosien kunnon ja toiminnan ennen myyntiä.

    ​Northern Sledsparts Oy ei ole korvausvelvollinen jos asennuksen jälkeen osassa on havaittu epäsopivuutta, puutteita tai virheitä ja sitä käytetään ilmoittamatta myyjälle ja näin aikaansaadaan suurempi vaurio, mitä osassa mahdollisesti oli sen vastaanotto hetkellä.

    Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
    • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä pankkitilinumerosi IBAN-muodossa
    • palautuksen syy (vapaaehtoinen)
    • kopio Northern Sledpartsin tilausvahvistuksesta/laskusta

    Jos haluat vaihtaa tuotteen, lisää myös uuden vaihdettavan tuotteen nimi ja tuotenumero. Tuotteen vaihdosta olemme sinuun yhteydessä.

    Palautusosoite:
    Northern Sledparts Oy, Kokkolantie 1425, 85180 Rahja.

    puh. 04578326628

    Sähköposti: markusroukala@northernsledparts.com

    Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. 14 vrk lasketaan siitä päivästä, kun tilaus saapuu asiakkaalle.


    Reklamaatio

    Asiakkaan on ilmoitettava virheestä viivytyksettä Northern Sledpartsille. Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostosta ja ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

    Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen markusroukala@northernsledparts.com.

    Lunastamaton paketti

    Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

    Ongelmatilanteet

    Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

    Ylivoimainen este

    Mikäli tilauksen toimitus estyy, vaiketuu tai myöhästyy Northern Sledpartsin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan asian vuoksi, Northern Sledparts ei vastaa siitä. Toimituksen estymisestä tai viivästymisestä ilmoitetaan tilaajalle mahdollisimman nopeasti.

    Riitojen ratkaisu

    Riitatilanteissa ja erimielisyyksissä sovellamme Suomen lakia.


    Suodata tuotteita